Fachschaft geschlossen (Stand 15.01.2021)

ENGLISH VERSION BELOW

Liebe Studis,

aufgrund des Coronavirus sind die Fachschaftsräume aktuell nicht zugänglich.

Wir sind aber trotzdem immer noch via Mail (an info@fs-etec.kit.edu, oder die betreffenden Referate) erreichbar, wenn ihr Fragen habt oder Beratung braucht.

Protokoll- und Altklausurenverkauf :

Bitte alle Punkte durchlesen:

• Schaue nach, ob Altklausuren im ILIAS vorhanden sind. Dann solltest du nicht bestellen, da du die Unterlagen schon hast.
    • Die Bestellungen werden derzeit nur per Postversand geliefert.
    • Bestelle nur Klausuren/Protokolle für diese Klausurphase (WiSe20/21).
    • Checke, ob wir Unterlagen zu deinem Fach haben, über unsere Verfügbare Protokolle-Seite.
    • Obergrenze ist derzeit bei 10 schriftlichen Klausuren und 15 mündliche Protokollen pro Fach.(wichtig!)
    • Bestelle alles was du brauchst (möglichst) in einer Bestellung.
    • Die aktuelle Bearbeitungs- + Lieferzeit ist bei einer Woche ( 6 - 8 Werktagen ). Es kann länger dauern.
    • Möchtest du mithelfen? Schreibe uns an. Je mehr Helfer, desto geringer wird die Bearbeitungszeit.
    • In der Versandtasche wirst du eine Rechnung finden. Begleiche sie am besten umgehend nach Erhalten deiner Bestellung.
    • Wer offene Rechnungen hat, bekommt keine Klausuren bzw. Bestellungen werden storniert.
    • Wenn du keine Bestellungbestätigung-Mail bekommen hast, hast du möglicherweise deine E-Mail falsch eingegeben. Schicke uns dann eine Mail.

Wenn du alle Punkte gelesen hast, kannst du deine Bestellung über die Protokollversand-Website abgeben. Sollte sie nicht aufrufbar sein, versuche es erneut zu einem späteren Zeitpunkt.

Sitzungen:

• Fachschaftssitzungen finden jeden Mittwoch um 18h statt.
  • Fachschaftsvollversammlungen werden hier und über Ilias 2 Wochen davor angekündigt.
  • Wegen der aktuellen Situation finden alle Sitzungen auf BigBlueButton statt.Der Link zur Sitzung wird kurz vor der Sitzung auf der Fachschaftswebseite veröffentlicht.
  • Anstehende Einladungen findet ihr über Ilias.

ILIAS:

• Trete unseren Ilias-Kurs bei, um die aktuellsten Informationen zu bekommen.
  • Aktuelle Angebote: Forum, Lernen-Börse, Einladungen zur Sitzungen, Folien von unseren vergangenen Veranstaltungen, Einladungen zu unseren Events.

Danke für euer Verständnis.

Es sei auch auf die Infoseite des KIT und auf die Infoseite der Fakultät Elektro- und Informationstechnik für weitere Infos zu den Auswirkungen des Coronavirus verwiesen. Schaut bitte auch regelmäßig in die Mails eures Studierendenaccounts, alle wichtigen Infos von der Uni werden an diese E-Mail-Adressen gesendet.

Bleibt gesund!

Eure Fachschaft ETEC

ENGLISH VERSION:

Dear Students,

Due to the ongoing Corona pandemic there are currently no opening hours being offered.

You can still contact us via Mail (to info@fs-etec.kit.edu, or the responsible Department), if you need any kind of help or assistance.

Exam's sale:
Please read every point throughly!

• Look into the ILIAS page of your lecture. If there are past exams available, please do not order them.
    • The orders can only be shipped via post service.
    • Only order for subjects you are going to take an exam for during this exam phase (WiSe20/21).
    • Check if we have avalaible past exams/minutes on the subjects you wish to order though the "avalaible exams" site
    • Currently you're allowed to order up to 10 past exams and 15 past minutes per subject.(very important!)
    • Try to make (if possible) one order per semester. By ordering every subject individually, you're slowing-down the processing time.
    • The current joint processing and shipping time should take a bit more than a week ( 6 - 8 working days). It could also take longer.
    • Do you wish to help? Contact us via e-mail. More helping-hands sink our processing time.
    • In the envelope with your exams you'll find an invoice. Pay the order through bank transfer as soon as possible.
    • If you have any unpaid invoices way past the due date, your orders won't be processed or will be deleted during the processing.
    • If after ordering you haven't received an order confirmation mail, you have probably entered a wrong e-mail. If this is the case, please send us an e-mail.

If you have read every point throughly, you can now make your order in our mailing website. If you can't access the website, try again later or use firefox.

Meetings:

• Every second Wednesday, the student council meeting takes place at 6PM.
  • A general student council assembly will take place at least once per semester. We will annouce it beforehand in our website.
  • Due to the current situation, all meetings are held online on BigBlueButton.
  • Upcoming meetings (also check the calender for latest meeting dates):
  • Link to invitation on Ilias

The invitations and protocolls of all meetings are published in Ilias (see below). In the invitations, the link for the MS Teams meeting are published shortly before the meeting.

ILIAS:

Join our ILIAS-course. Here you can find :

• Quick Links
  • Ask us any questions regarding your studies, how to join courses and generally how life at KIT works.
  • Find the protocols of our student council meetings
  • Contact other students

For more information about the implications of the coronavirus on, address the coronavirus infopage on the KIT website or on the info page of the Faculty of Electrical Engineering and Information Technology . Please read your student email regularly, as all important updates will be sent over this channel.

Stay healthy.

Your Student Council ETEC