Fachschaft geschlossen (Stand 01.07.2020)

ENGLISH VERSION BELOW

Liebe Studierende,

aufgrund des Coronavirus sind die Fachschaftsräume aktuell nicht zugänglich.

Wir sind aber trotzdem immer noch via Mail (an info@fs-etec.kit.edu, oder die betreffenden Referate) erreichbar, wenn ihr Fragen habt oder Beratung braucht.

Sitzungen:

Jeden zweiten Mittwoch in der Vorlesungszeit findet die Fachschaftssitzung um 18:00h statt. In der vorlesungsfreien Zeit findet sie unregelmäßiger statt, die Termine werde jedoch auf dieser Seite veröffentlicht. Zustätzlich findet mindestens einmal im Semester eine Fachschaftsvollversammlung statt.
Wegen der aktuellen Situation finden alle Sitzungen auf MS Teams statt.

Anstehende Sitzungen:

Die Einladungen und Sitzungsprotokolle aller Sitzungen werden im Fachschafts-Ilias-Kurs veröffentlicht (siehe unten). In der Einladung wird dann auch kurz vor Beginng der Sitzung der Link zum MS Teams Meeting veröffentlicht.

ILIAS: Die Fachschaft hat einen Ilias-Kurs, wo ihr einfach beitreten könnt. Der Kurs dient als weiterer Informationskanal und ist ausgestattet mit einem Forum, wo ihr uns jederzeit Fragen stellen könnt. Des Weiteren sind dort die Protokolle und Einladungen unserer Sitzungen zu finden.

Neue Infos zum Protokoll- und Altklausurenverkauf:
Die Bestellung läuft ab sofort nicht mehr per Mail sondern über die Protokollversand-Website. Alle weiteren Infos findet ihr dort. Bitte nutzt dies anstatt unserer Email, da wir sonst keinen Überblick mehr über die Mails halten können. Bei Fragen stehen wir euch natürlich trotzdem zur Verfügung.

Neu!: Wir bieten ab dem 5.06.2020 einen Abholentermin freitags 18-19h an. Dafür meldet ihr euch auch auf der Protokollversand-Webseite an.

Es sei auch auf die Infoseite des KIT und auf die Infoseite der Fakultät Elektro- und Informationstechnik für weitere Infos zu den Auswirkungen des Coronavirus verwiesen. Schaut bitte auch regelmäßig in die Mails eures Studierendenaccounts, alle wichtigen Infos von der Uni werden an diese E-Mail-Adressen gesendet.

Bleibt gesund!

Eure Fachschaft ETEC

ENGLISH VERSION:

Dear Students,

Due to the ongoing Corona pandemic we have decided to cancel all opening hours within the summer semester 2020. We will reevaluate if the situation changes in our favor.

You can still contact us via Mail (to info@fs-etec.kit.edu, or the responsible Department), if you need any kind of help or assistance.

Meetings:

Every second Wednesday, the student council meeting takes place at 6PM. During the non-lecture period, these meetings take place more irregularly, however, the dates will be published on this website. Additionally, a general student council assembly will take place at least once per semester.

Due to the current situation, all meetings are held online on MS Teams.

Upcoming meetings:

The invitations and protocolls of all meetings are published in Ilias (see below). In the invitations, the link for the MS Teams meeting are published shortly before the meeting.

ILIAS: The Fachschaft has their own course on the central ILIAS-course. Here you can find Quick Links and ask us any questions regarding your studies, how to join courses and generally how life at KIT works. You can also find the protocols of our student council meetings here. Especially students who are new to the Masters program, as well as any other students studying Electrical Engineering or Mechatronics, are welcome to join the course.

New infos about exam's sale:
From now on, your orders are being processed via our mailing website. All necessary information is on there. Please use this instead of emails, otherwise we might loose oversight. If any questions arrive, don't hesitate to contact us.

New!: From the 5th June 2020 onwards we will be offering fridays 18-19h an "Abholentermin"/"opening hour to pick up already ordered protocolls". Use the Protokollversand-Website to sign in for an "Abholtermin".

For more information about the implications of the coronavirus on, address the coronavirus infopage on the KIT website or on the info page of the Faculty of Electrical Engineering and Information Technology . Please read your student email regularly, as all important updates will be sent over this channel.

Stay healthy.

Your Student Council ETEC